ARA EVENT HALL

Sewa Bilik Seminar Moden

Sewa Bilik Seminar dan Acara Berkonsep Moden Pada Kadar yang Berpatutan

Kenapa Pilih ARA ?

Berbeza

Konsep rekabentuk ruang yang segar dan pengalaman baru supaya pelanggan kami mendapat pengalaman baru dalam mengelola seminar atau program di ARA.

Mudah Berhubung

Proses tempahan bilik yang mudah dan mesra. Hubungi kami melalui telefon atau WhatsApp untuk maklum balas yang cepat. Dapatkan tarikh yang sesuai dan sebut harga dalam beberapa minit sahaja.

Peralatan Terbaru

Kemudahan multimedia dan audio-visual, 500-mbps kelajuan internet wifi dan pembesar suara tanpa wayar. Lengkap pantas dan mudah.

Berpatutan

Dapatkan harga bilik seminar terbaik untuk 30-100 peserta. Sasaran kami adalah untuk membantu anda menguruskan program atau seminar yang tidak boleh dilupakan dengan harga yang berpatutan.

Tersusun

Pelanggan kami akan mendapat portal mereka sendiri untuk program atau seminar yang telah berlalu. Untuk pengurusan program yang kerap, ARA adalah pilihan terbaik anda.

Lengkap

Pengalaman kami menguruskan program dan seminar akan memudahkan urusan anda. Kami mengambil berat keperluan anda dan sentiasa menaiktaraf kualiti ARA berdasarkan maklum balas daripada semua pelanggan kami.

Kelengkapan Yang disediakan

Jom dengar apa kata mereka yang dah menempah?

ampang-hall

Ampang Putra, Ampang

shah-alam

Seksyen 7, Shah Alam

golden-mediahall

Golden Chersonese Maju Junction

Galeri Kami

Ulasan Pelanggan Kami

Student selesa.. Design ruang pun cantik.. Sesuai untuk kelas praktikal website saye tu..

Wan Syafiq Wan Zahidi

Le Harmonie Studio

Jika anda mencari tempat seminar ala-ala santai, profesional dan menarik, sinilah tempatnya. TErbaik, makan sedap, wifi laju, tandas bersih, ruang solat dan tempat makan yang luas dan selesa.

Wan Mus

Sifu Adword

Alhamdulillah, tempat dan food memuaskan.

Nadiah

Terbaik! Tempat sesuai untuk seminar dan training. Sangat friendly dan fast response.

Syakirin Hasyim

Ramai puas hati, makan sedap dan bilik sangat selesa.

Arieffa

Service bagus. Pm nak book je terus ada reply. Layanan okay sgt. Hall pun selesa, tak sejuk sgt tak panas. Yang penting nyaman

Nurul Syifaa

Tempat sgt bgus untuk privacy event dengan lokasi yang strategik
Selesa sgt !!

Aliza

Service, hall dan in house catering yang disediakan sangatlah berbaloi. Will come back for sure!

Ahmad Faizal

SubhanaAllah….sangat2 awesome…tq Ara Eventhall bantu kami sediakan tempat yang sangat2 selesa…
Dah la last minit…tapi semua tiptop…minta tambah kerusi..boleh…tambah meja boleh…siap boleh request lagu…mmg awesome…
Tq Ara Eventhall.

Ummi Suraya

Bilik yang selesa. Wifi yang laju. Aircond yang sejuk. Harga yang berpatutan. Recommended!

Naufal

Pelanggan Kami

** Bayaran akan dikenakan untuk sebarang permintaan atau penambahan masa.

** Tertakluk Terma and Syarat.

Ingin Membuat Tempahan?

ms_MYMS