ENGLISH VERSION

ARA EVENT HALL

Sewa Bilik Seminar Moden

Sewa Bilik Seminar dan Acara Berkonsep Moden Pada Kadar Berpatutan

KAMI MENGAMBIL LANGKAH YANG LEBIH SELAMAT UNTUK MELINDUNGI ANDA DARI COVID-19

Proses Sanitasi

Mengesan Suhu Peserta

Penjarakan Sosial 1 Meter

Jarak Sosial Antara Tempat Duduk

Pengesanan Kenalan

Selamat Datang!

Sewa Bilik Seminar ARA Dengan Konsep Terkini Khas Untuk Program Anda

Konsep moden Ara telah menarik minat beribu pelanggan kami. Ara menyediakan gaya baru & layanan mesra untuk bilik seminar dan acara kami. Kagumi pelanggan anda dan jenamakan diri anda dengan Ara hari ini. Layari web kami dan lihat testimoni pelanggan-pelanggan setia kami.

Kenapa Pilih ARA?

Berbeza

Tidak seperti bilik seminar yang lain, ARA membawa konsep rekabentuk ruang yang segar dan pengalaman baru supaya pelanggan kami mendapat pengalaman baru dalam mengelola seminar atau program di ARA.

Mudah Berhubung

Tempahan bilik adalah mudah dan mesra. Hubungi kami melalui telefon atau Whatsappuntuk maklum balas yang cepat. Dapatkan tarikh yang sesuai dan sebut harga dalam beberapa minit sahaja.

Peralatan Terbaru

ARA menyediakan kemudahan multi-media dan audio-visual, 300 mbps kelajuan internet wifi dan pembesar suara tanpa wayar. Lengkap dan mudah.

Berpatutan

Dapatkan harga bilik seminar terbaik untuk 30-100 peserta. Sasaran kami adalah untuk membantu anda menguruskan program atau seminar yang tidak boleh dilupakan dengan harga yang berpatutan.

Tersusun

Pelanggan kami akan mendapat portal mereka sendiri untuk program atau seminar yang telah berlalu. Untuk pengurusan program yang kerap, ARA sangat sesuai untuk anda.

Lengkap

Pengalaman kami menguruskan program dan seminar akan memudahkan anda. Kami mengambil berat keperluan anda dan sentiasa menaiktaraf kualiti ARA berdasarkan maklum balas dari pelanggan kami.

Kelengkapan Yang Disediakan

Tetapan Dewan

Cawangan

Ara @ Ampang Putra , Ampang

  • 40 minute from Petaling Jaya

  • 15 minute from Cheras

  • 20 min dari Setapak

  • 10 minute from KLCC

MORE PICTURE

Ara @ Seksyen 7, Shah Alam

  • 5 minute from backdoor of UITM shah alam

  • 15 minute from Petaling Jaya

  • 40 minute from Putrajaya

  • 30 minute from Subang/PJ

  • 30 minute from Shah Alam

MORE PICTURE

Ara @ Golden Chersonese Maju Junction

  • 10 minute from KLCC

  • 20 minute from Ampang

  • 30 minute from Cheras

MORE PICTURE

Pelanggan Kami

Testimoni

Student selesa.. Design ruang pun cantik.. Sesuai untuk kelas praktikal website saye tu..
Wan Syafiq Wan Zahidi, Le Harmonie Studio
Jika anda mencari tempat seminar ala-ala santai, profesional dan menarik, sinilah tempatnya. TErbaik, makan sedap, wifi laju, tandas bersih, ruang solat dan tempat makan yang luas dan selesa.
Wan Mus, Sifu Adword
Alhamdulillah, tempat dan food memuaskan.
Nadiah
Terbaik! Tempat sesuai untuk seminar dan training. Sangat friendly dan fast response.
Syakirin Hasyim
Ramai puas hati, makan sedap dan bilik sangat selesa.
Arieffa
Service bagus. Pm nak book je terus ada reply. Layanan okay sgt. Hall pun selesa, tak sejuk sgt tak panas. Yang penting nyaman
Nurul Syifaa
Tempat sgt bgus untuk privacy event dengan lokasi yang strategik
Selesa sgt !!
Aliza
Service, hall dan in house catering yang disediakan sangatlah berbaloi. Will come back for sure!
Ahmad Faizal
SubhanaAllah….sangat2 awesome…tq Ara Eventhall bantu kami sediakan tempat yang sangat2 selesa…
Dah la last minit…tapi semua tiptop…minta tambah kerusi..boleh…tambah meja boleh…siap boleh request lagu…mmg awesome…
Tq Ara Eventhall.
Ummi Suraya
Bilik yang selesa. Wifi yang laju. Aircond yang sejuk. Harga yang berpatutan. Recommended!
Naufal
MORE TESTIMONY
training centre 1
training centre 2
training centre 3
training centre 4
training centre 5
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
training centre 6
Ingin Membuat Tempahan?
TEMPAH SEKARANG

Corporate Headquarters

3 Towers @ KL City Centre
Level 15-01, Tower 3,
Jalan Ampang, 55000 Kuala Lumpur,
Malaysia
Whatsapp: 011-1501 1431
Call Us at: 03- 4288 1031